Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητσοτάκης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ η ανομία έγινε κανονικότητα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ η ανομία έγινε κανονικότητα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την βία και την εγκληματικότητα λέγοντας χαρακτηριστικά “Η κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά σοβαρή.Για εμάς και τους περισσότερους Έλληνες η ασφάλεια έχει μεγάλη αξία και η ελευθερία δεν έχει σχέση με την ασυδοσία”. Περαιτέρω σημείωσε “Από τότε που […]

μητσοτακης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την βία και την εγκληματικότητα λέγοντας χαρακτηριστικά “Η κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά σοβαρή.Για εμάς και τους περισσότερους Έλληνες η ασφάλεια έχει μεγάλη αξία και η ελευθερία δεν έχει σχέση με την ασυδοσία”.

Περαιτέρω σημείωσε “Από τότε που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε στην εξουσία έχουμε περισσότερη βία και εγκληματικότητα. Η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς και επικίνδυνα με έξαρση των ληστειών και των κλοπών μηχανών και αυτοκινήτων”.

“Βάλατε την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητα και γεμίσατε την καθημερινότητα με σπασμένες εικόνες”,υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

“Η ανομία γενικεύεται και η εγκληματικότητα εξαπλώνεται και το χειρότερο είναι ότι αυτή η ανομία αρχίζει να αποκτά χαρακτηριστικά κανονικότητας”,  ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό της Παντείου με το ξυλοδαρμό του Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων κ. Συρίγου.

Ενώ έκανε ειδική αναφορά στα Εξάρχεια υποστηρίζοντας πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.“Κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας στερούνται των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ επειδή ανεστάλη η λειτουργία τους από τις συνεχείς επιθέσεις στα Εξάρχεια” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις