Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γιώργος Τσίπρας: Πετύχαμε τη μεγαλύτερη εφαρμογή του μνημονίου από κάθε άλλη κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Τσίπρας: Πετύχαμε τη μεγαλύτερη εφαρμογή του μνημονίου από κάθε άλλη κυβέρνηση

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας  μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε πως “Δεν υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή του προγράμματος στα μνημονιακά χρόνια”. Ακριβώς για αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις από την Ελλάδα, συμπλήρωσε. Αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης τόνισε “έχουμε να επιλέξουμε σε δύο πράγματα: το να καθυστερήσει το κλείσιμο […]

τσιπρασ γιωργος

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας  μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε πως “Δεν υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή του προγράμματος στα μνημονιακά χρόνια”. Ακριβώς για αυτό δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις από την Ελλάδα, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης τόνισε “έχουμε να επιλέξουμε σε δύο πράγματα: το να καθυστερήσει το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης έχει κόστος γιατί κινδυνεύει να υπονομευθεί η αναπτυξιακή πορεία της χώρας αλλά και μια συμφωνία με σκληρά μέτρα θα υπονομεύσει ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή πορεία της χώρας”.

“Δεν θέλουμε μια πολύ κακή συμφωνία όπως θέλει η αξιωματική αντιπολίτευση. Πρόκειται για μια συνολική διαπραγμάτευση αλλά το μείγμα δεν μπορεί να είναι μια χειρότερη κατάσταση για τον κόσμο“, πρόσθεσε.

Ενώ σε σχέση με την καθυστέρηση που παρατηρείται με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης σημείωσε “θα προτιμούσα να μη φτάσουμε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αλλά αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Έχουμε όμως περισσότερα περιθώρια σε σχέση με πέρυσι”.

Σχετικά με το ζήτημα των εκλογών δήλωσε : “η εκτίμηση μου είναι ότι περίπου θα εξαντλήσουμε την τετραετία.Δεν έχουμε κομματικό λόγο να κάνουμε εκλογές και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις