Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / “Εντολή” από τους καρδιολόγους: Κάντε όσο πιο πολύ σεξ μπορείτε, θα σας σώσει!
ΥΓΕΙΑ

“Εντολή” από τους καρδιολόγους: Κάντε όσο πιο πολύ σεξ μπορείτε, θα σας σώσει!

Είναι γνωστό πως το σεξ έχει τεράστια οφέλη για την υγεία, όμως μάλλον δεν έχουμε καταλάβει την βαρύτητα τους. Από την άλλη, η σεξουαλική απόλαυση απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την καθημερινότητα μας, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που πρέπει να φέρουμε εις πέρας και της έλλειψης του ελεύθερου χρόνου. Πέραν της διασκέδασης και της δύναμης […]

sex-3-620x420

Είναι γνωστό πως το σεξ έχει τεράστια οφέλη για την υγεία, όμως μάλλον δεν έχουμε καταλάβει την βαρύτητα τους.

Από την άλλη, η σεξουαλική απόλαυση απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την καθημερινότητα μας, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που πρέπει να φέρουμε εις πέρας και της έλλειψης του ελεύθερου χρόνου.

Πέραν της διασκέδασης και της δύναμης που έχει το σεξ στο να φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι, μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές!

Πώς γίνεται αυτό;

Οι γιατροί όλου του κόσμου, επιμένουν πως μέσω της σεξουαλικής ζωής, μπορούμε να έχουμε συνεχώς καλή διάθεση και αισιοδοξία, προσφέροντας παράλληλα στον οργανισμό μας πολύτιμες ορμόνες.

Μετά από μία παγκόσμια έρευνα Γάλλων καρδιολόγων, αποδείχθηκε πως το σεξ μπορεί να καταπολεμήσει σε τεράστιο βαθμό τις καρδιακές νόσους.sex-sxeseis-570_0

Ο οργανισμός τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, εκκρίνει τις λεγόμενες «ορμόνες της απόλαυσης», την ντοπαμίνη και την σεροτονίνη.

«Οι ορμόνες αυτές προσφέρουν στον οργανισμό πολύτιμα στοιχεία και ιδιαίτερα για τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αποδεικνύονται ευεργετικές», δηλώνει ένας εκ των επικεφαλής.

«Επίσης, βοηθά στο να καταπολεμούνται οι τοξίνες, οι οποίες προκαλούν ακόμη και εμφράγματα», συμπληρώνει.

Μαζί με τη σωστή διατροφή, την σωματική άσκηση και την περιορισμένη κατανάλωση καπνού και αλκοόλ, οι γιατροί επιμένουν.

Κάντε όσο πιο πολύ σεξ μπορείτε, γιατί σώζει ζωές!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις