Τραμπ-Πούτιν: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… (photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ-Πούτιν: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… (photo)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Η σχέση του Αμερικανού προέδρου με τον πρόεδρο της Ρωσίας, αποτελεί από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του Τραμπ για την υποψηφιότητα του, αντικείμενο πολλών συζητήσεων και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, καλλιτέχνες στη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης, σατίρισαν τη σχέση των δύο ηγετών, με ένα τεράστιο γκράφιτι σε κτίριο στην ένατη Λεωφόρο. Ο […]

16.02.2017 | 11:51

 

Η σχέση του Αμερικανού προέδρου με τον πρόεδρο της Ρωσίας, αποτελεί από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του Τραμπ για την υποψηφιότητα του, αντικείμενο πολλών συζητήσεων και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά, καλλιτέχνες στη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης, σατίρισαν τη σχέση των δύο ηγετών, με ένα τεράστιο γκράφιτι σε κτίριο στην ένατη Λεωφόρο.

Ο Πούτιν δίνει ένα ερωτικό φιλί στον ώμο του Τραμπ, ενώ ο τελευταίος δείχνει να το απολαμβάνει, με αποκορύφωμα τον καρπό του έρωτα τους που έρχεται στη ζωή.

Η εικόνα συνοδεύεται και από το hashtag: «Aγάπη μέσω του μίσους» και σχολιάζεται από την γαλλική «Le Figaro» με ιδιαίτερα θερμό τρόπο.

Η προβολή της εικόνας έγινε την ημέρα των ερωτευμένων στο κατάστημα Apple στη συνοικία Chelsea της Νέας Υόρκης, τη στιγμή που ο πρόεδρος δέχεται τα πυρά του Τύπου και των αντιπάλων του, λόγω της σχέσης που φέρεται να έχουν μέλη της κυβέρνησης με τις μυστικές υπηρεσίες της Μόσχας.

Η εικόνα, που προβλήθηκε σε δύο ακόμη μεγάλα κτίρια της πόλης, είναι έργο της εφαρμογής γνωριμιών και ανεύρεσης συντρόφων «Hater», ενός app που θέλει να φέρει σε επαφή τους χρήστες που έχουν διαφορετική άποψη για τις σχέσεις ΗΠΑ- Ρωσίας.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής, Μπρένταν Άλπερr, δήλωσε στο «Business Insider» πως σκοπός ήταν να γελάσουν οι πολίτες, ξεχνώντας για λίγο την ένταση που υπάρχει στη χώρα.

«Μέσα από το χιούμορ, μπορείς να μετατρέψεις το μίσος σε αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Exit mobile version