Αυτό κι αν είναι φανατισμός: Τούρκοι βάφτισαν την κόρη τους “ναι” για να στηρίξουν το δημοψήφισμα (pic-vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό κι αν είναι φανατισμός: Τούρκοι βάφτισαν την κόρη τους “ναι” για να στηρίξουν το δημοψήφισμα (pic-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσει κανείς τη στήριξη του σε ένα πολιτικό πρόσωπο και έχουμε δει πολλά παράξενα στα χρονικά, που δείχνουν τον φανατισμό ορισμένων. Αυτό όμως, ξεπερνά τα όρια! Ένα ζευγάρι ζευγάρι από την επαρχία Ντιγιάρμπακιρ, την μεγαλύτερη πόλη του τουρκικού Κουρδιστάν, κάνει ό.τι μπορεί για να πείσει τους πολίτες να δώσουν τον πολυπόθητο […]

16.02.2017 | 15:13

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσει κανείς τη στήριξη του σε ένα πολιτικό πρόσωπο και έχουμε δει πολλά παράξενα στα χρονικά, που δείχνουν τον φανατισμό ορισμένων.

Αυτό όμως, ξεπερνά τα όρια! Ένα ζευγάρι ζευγάρι από την επαρχία Ντιγιάρμπακιρ, την μεγαλύτερη πόλη του τουρκικού Κουρδιστάν, κάνει ό.τι μπορεί για να πείσει τους πολίτες να δώσουν τον πολυπόθητο τίτλο του «Σουλτάνου» στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ακόμη κι αν αυτό, απαιτεί να βαφτίσουν το μωρό τους «ναι»! Καλά διαβάσατε.

Το ζευγάρι βάφτισε την νεογέννητη κόρη του «Evet» (ΝΑΙ), με σκοπό να τραβήξει την προσοχή των ψηψοφόρων για το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

Οι γονείς που επιθυμούν διακαώς να μπορεί ο πρόεδρος της Τουρκίας να διορίζει υπουργούς, να εκδίδει διατάγματα, να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να διαλύει την Εθνοσυνέλευση, δήλωσαν πως σκοπός τους ήταν αποκλειστικά η στήριξη τους στον Ερντογάν.

Ο Μουσταφά Τσελίκ, πατέρας της Ναι, δήλωσε πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήραν από κοινού με τη σύζυγο του, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να δώσουν στον Ερντογάν τις εξουσίες που τον κάνουν «Σουλτάνο»!

Exit mobile version