Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη: Αναμένουμε τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη: Αναμένουμε τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώνουν σήμερα την επίσκεψή τους στην Αθήνα με συνάντηση που θα έχουν με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο  Μητσοτάκη. Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Αχιλλέας Καμπούρης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄ Χαλάστρας σημείωσε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ :”Περιμένουμε να ακούσουμε με σαφήνεια […]

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώνουν σήμερα την επίσκεψή τους στην Αθήνα με συνάντηση που θα έχουν με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο  Μητσοτάκη.

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Αχιλλέας Καμπούρης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄ Χαλάστρας σημείωσε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ :”Περιμένουμε να ακούσουμε με σαφήνεια και ξεκάθαρα τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πρωτογενή τομέα”.

Να σημειωθεί ότι στην χθεσινή συνάντηση τους με στελέχη της κυβέρνησης δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη αναφορικά με  τα αιτήματά τους.

Ενώ σχετικά με την εξέλιξη των κινητοποιήσεων τους, αυτή θα κριθεί σε αποψινή ή αυριανή συνέλευση των αγροκτηνοτρόφων Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο των Ευζώνων.

Στα μπλόκα στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας παρατηρείται σχετική αποκλιμάκωση ωστόσο πλήρη εικόνα θα υπάρχει μετά το πέρας των κατά τόπους συνελεύσεων που έχουν προγραμματισθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις