Γρεβενά : Σύλληψη δύο Ελλήνων με 31 κιλά χασίς

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γρεβενά : Σύλληψη δύο Ελλήνων με 31 κιλά χασίς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ένας 39χρονος  Έλληνας φυγόποινος παρά την καταδίκη του για υπόθεση ναρκωτικών συνέχισε να ασχολείται με την διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία. Με την βοήθεια ενός συνεργού του λοιπόν παρέλαβε ένα μεγάλο φορτίο ναρκωτικών από τα σύνορα. Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από τις αστυνομικές αρχές που σταμάτησαν το όχημά τους για έλεγχο σε περιοχή των […]

16.02.2017 | 14:20

Ένας 39χρονος  Έλληνας φυγόποινος παρά την καταδίκη του για υπόθεση ναρκωτικών συνέχισε να ασχολείται με την διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία.

Με την βοήθεια ενός συνεργού του λοιπόν παρέλαβε ένα μεγάλο φορτίο ναρκωτικών από τα σύνορα. Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από τις αστυνομικές αρχές που σταμάτησαν το όχημά τους για έλεγχο σε περιοχή των Γρεβενών. Στο όχημα βρέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν 23 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 30 κιλών και 763 γραμμαρίων. Ενώ στην κατοχή του ενός εκ των δύο του 51χρονου συνεργού βρέθηκε επάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε όπως και 20 φυσίγγια πιστολιού και τέσσερα κινητά. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων. Όπως προέκυψε, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς για αγορά και κατοχή ναρκωτικών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για κλοπή.

Exit mobile version