Βούτσης σε Χατζηνικολάου: Εκλογές αποκλείονται το 2017 (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσης σε Χατζηνικολάου: Εκλογές αποκλείονται το 2017 (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

«Οι εκλογές αποκλείονται για μέσα στο 2017, όπως και η επανάληψη του καλοκαιριού του 2015, από τον συσχετισμό δυνάμεων που έχει διαμορφωθεί», υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Εργαζόμαστε για να κλείσει σε θετικό πεδίο η αξιολόγηση, δεν είμαστε σε στασιμότητα, ούτε σε αρνητική φάση και ελπίζω ότι πολύ γρήγορα θα κλείσει […]

16.02.2017 | 10:12

«Οι εκλογές αποκλείονται για μέσα στο 2017, όπως και η επανάληψη του καλοκαιριού του 2015, από τον συσχετισμό δυνάμεων που έχει διαμορφωθεί», υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Εργαζόμαστε για να κλείσει σε θετικό πεδίο η αξιολόγηση, δεν είμαστε σε στασιμότητα, ούτε σε αρνητική φάση και ελπίζω ότι πολύ γρήγορα θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής.

«Κάναμε και κάνουμε κάθε προσπάθεια για να βγούμε το δυνατόν πιο γρήγορα από τη δεύτερη αξιολόγηση», υπογράμμισε ο κ.Βούτσης και τόνισε ότι οι δηλώσεις που έχουν γίνει από διεθνείς παράγοντες, όπως ο κ. Μοσκοβισί, δείχνουν ότι στις 20 Φλεβάρη μπορεί να καταγραφεί μια συμφωνία με παραμέτρους, «ώστε στις αρχές Μαρτίου να μπορέσουμε να ανέβουμε σε αυτό το “όχημα”».

Παρακολουθήστε το βίντεο

Exit mobile version