Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κικίλιας: Ευθύνη της κυβέρνησης η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κικίλιας: Ευθύνη της κυβέρνησης η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Ο κ. Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο, σημειώνοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε στους οποίος και “παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, […]

κικιλιασ

Ο κ. Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο, σημειώνοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε στους οποίος και “παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό”.

Επιπρόσθετα ο κ. Κικίλιας σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης  “Μετέφερε στους συνομιλητές του τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στην δραχμή”.

Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης τονίζοντας πως “η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό με τον καλύτερο τρόπο”. Ενώ αναφερόμενος σε προσλήψεις της κυβέρνησης στο Δημόσιο κατέστησε σαφές πως  “κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κάνει απολύσεις υπαλλήλων, αλλά δεν θα γίνουν δεκτές οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με παράνομο τρόπο”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις