Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ήρθα να σε τσεκάρω»: Η απίστευτη ατάκα 16χρονου στον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρθα να σε τσεκάρω»: Η απίστευτη ατάκα 16χρονου στον Μητσοτάκη

Το παρασκήνιο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο αλλά και της επιστροφής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης». Διαβάστε τι γράφει για τον κ.Μητσοτάκη και έναν 16χρονο «Αυτή η 70λεπτη συνάντηση που είχε ο Κυρ. Μητσοτάκης με τον  κ. Σόιμπλε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, παραμένει ακόμα απόρρητη. Οσοι […]

mitsotakis

Το παρασκήνιο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο αλλά και της επιστροφής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης».

Διαβάστε τι γράφει για τον κ.Μητσοτάκη και έναν 16χρονο

«Αυτή η 70λεπτη συνάντηση που είχε ο Κυρ. Μητσοτάκης με τον  κ. Σόιμπλε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, παραμένει ακόμα απόρρητη. Οσοι από ελληνικής πλευράς μετείχαν μου λένε ότι έχουν… ορκιστεί πως δεν θα πουν απολύτως τίποτα. Ούτε καν εάν τους κέρασε κάτι ο κ. Σόιμπλε, ούτε καν σε ποια γλώσσα μίλησαν.

kuriakos-mitsotakis

Φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Σόιμπλε να μην αποκαλυφθεί τίποτα. Ούτε φωτογραφία δεν υπάρχει ανάμεσα στους δύο, αφού απαγόρευσαν στον φωτογράφο να εισέλθει. Ολα αυτά βεβαίως με βάζουν σε υποψίες. Και δεν πιστεύω αυτά που λένε οι γαλάζιοι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε φωτογραφία με τον κ. Σόιμπλε για να μην την χρησιμοποιήσει στο μέλλον ο Αλ. Τσίπρας (και πει τα δικά του).

Εκείνο όμως που έμαθα είναι ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε από το Βερολίνο μέσω Μονάχου με την Lufthansa, αφού η συζήτηση με τους επιχειρηματίες κράτησε πολύ και έχασε την πτήση της Aegean. Και πέταξε χωρίς την Μαρέβα (έφυγε το πρωί της ίδιας ημέρας) και στην οικονομική θέση (εκεί κοντά στο φτερό του Airbus). Στο αεροπλάνο ήταν Ελληνες που του ζήτησαν selfies και ο κ. Μητσοτάκης δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν. Ενας 16χρονος ξαφνικά τον πλησιάζει και του λέει: «Διάβασα στον ΒΗΜΑτοδότη ότι ταξιδεύεις στην οικονομική θέση και δεν το πίστεψα και ήρθα να σε… τσεκάρω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις