Επιθέσεις σε 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία από αγνώστους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιθέσεις σε 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία από αγνώστους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Οι επιθέσεις στα Μέσα μαζικής μεταφοράς εξελίσσονται σε καθημερινό φαινόμενο . Μετά την τοποθέτηση των πρώτων ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνονται σε καθημερινή βάση βανδαλισμοί σε ακυρωτικά μηχανήματα, σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, στην οδό Πατησίων έξω από […]

16.02.2017 | 13:00

Οι επιθέσεις στα Μέσα μαζικής μεταφοράς εξελίσσονται σε καθημερινό φαινόμενο .

Μετά την τοποθέτηση των πρώτων ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνονται σε καθημερινή βάση βανδαλισμοί σε ακυρωτικά μηχανήματα, σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, στην οδό Πατησίων έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι νεαροί έβαψαν με γκράφιτι 5 λεωφορεία που εκτελούσαν τα δρομολόγια Γαλάτσι-Ζωγράφου και Κυψέλη-Μαράσλειο, ενώ σε ένα από αυτά βανδάλισαν τα ακυρωτικά μηχανήματα παλιού τύπου.

Επιπλέον δύο άτομα εισήλθαν στο λεωφορείο 021π ου  πραγματοποιεί τη διαδρομή Γκύζη – Πλατεία Κάνιγγος και κατέστρεψαν ένα ακυρωτικό μηχάνημα. Ενώ στην οδό Δαβάκη στο Ίλιον νεαροί έσπασαν ένα ακυρωτικό μηχάνημα σε λεωφορείο, ενώ στις 23:15 στην οδό Συρακουσών στο Γαλάτσι τέσσερα άτομα εισήλθαν στο λεωφορείο της γραμμής 054 και έσπασαν με σφυριά τρία ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου. 

Exit mobile version