Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιθέσεις σε 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία από αγνώστους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιθέσεις σε 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία από αγνώστους

Οι επιθέσεις στα Μέσα μαζικής μεταφοράς εξελίσσονται σε καθημερινό φαινόμενο . Μετά την τοποθέτηση των πρώτων ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνονται σε καθημερινή βάση βανδαλισμοί σε ακυρωτικά μηχανήματα, σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, στην οδό Πατησίων έξω από […]

τρολει

Οι επιθέσεις στα Μέσα μαζικής μεταφοράς εξελίσσονται σε καθημερινό φαινόμενο .

Μετά την τοποθέτηση των πρώτων ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνονται σε καθημερινή βάση βανδαλισμοί σε ακυρωτικά μηχανήματα, σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, στην οδό Πατησίων έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι νεαροί έβαψαν με γκράφιτι 5 λεωφορεία που εκτελούσαν τα δρομολόγια Γαλάτσι-Ζωγράφου και Κυψέλη-Μαράσλειο, ενώ σε ένα από αυτά βανδάλισαν τα ακυρωτικά μηχανήματα παλιού τύπου.

Επιπλέον δύο άτομα εισήλθαν στο λεωφορείο 021π ου  πραγματοποιεί τη διαδρομή Γκύζη – Πλατεία Κάνιγγος και κατέστρεψαν ένα ακυρωτικό μηχάνημα. Ενώ στην οδό Δαβάκη στο Ίλιον νεαροί έσπασαν ένα ακυρωτικό μηχάνημα σε λεωφορείο, ενώ στις 23:15 στην οδό Συρακουσών στο Γαλάτσι τέσσερα άτομα εισήλθαν στο λεωφορείο της γραμμής 054 και έσπασαν με σφυριά τρία ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις