Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δραγασάκης : Λύση ή δρομολόγησή λύσης στο επικείμενο Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραγασάκης : Λύση ή δρομολόγησή λύσης στο επικείμενο Eurogroup

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο” αναφερόμενος στο επικείμενο Eurogroup, εκτίμησε ότι είτε θα υπάρξει λύση είτε θα δρομολογηθεί λύση για το αμέσως επόμενο διάστημα. Ειδικότερα σημείωσε “Στο το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου μπορεί και πρέπει να υπάρξει λύση ή δρομολόγησή της σε τακτό χρόνο”. Ενώ σε όσους προσάπτουν ευθύνες […]

dragasakis

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο” αναφερόμενος στο επικείμενο Eurogroup, εκτίμησε ότι είτε θα υπάρξει λύση είτε θα δρομολογηθεί λύση για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα σημείωσε “Στο το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου μπορεί και πρέπει να υπάρξει λύση ή δρομολόγησή της σε τακτό χρόνο”.

Ενώ σε όσους προσάπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση της αξιολόγησης τόνισε πως “Στα επίδικα ποια θέση παίρνουν; Συμφωνούν με παράλογες απαιτήσεις;”

Επιπρόσθετα αναφερόμενος στις διαφωνίες μεταξύ των δανειστών σημείωσε πως “Η Γερμανία θέλει το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ζητεί κι άλλη μείωση χρέους. Ο κ. Σόιμπλε αρνείται. Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει αντιφάσεις των δανειστών”.

Σχετικά με την παρουσία του Πιερ Μοσκοβισί στην Ελλάδα ο ο κ. Δραγασάκης δήλωσε ότι “οι δηλώσεις του διέψευσαν απόλυτα τους καταστροφολόγους και τη ΝΔ, αφού επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόοδος στην Ελλάδα και βελτίωση των οικονομικών μεγεθών”. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις