Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Αμαρτίες γονέων”… Ούτε ένας δεν καθόταν δίπλα στην Τίφανι Τραμπ στην εβδομάδα μόδας! (photos)
LIFESTYLE

“Αμαρτίες γονέων”… Ούτε ένας δεν καθόταν δίπλα στην Τίφανι Τραμπ στην εβδομάδα μόδας! (photos)

Mπορεί η Ιβάνκα Τραμπ να έχει «επιβληθεί» στον Λευκό Οίκο και να απολαμβάνει έστω και τον αναγκαστικό «σεβασμό» των πάντων, όμως η άλλη κόρη του Ντόνλαντ Τραμπ δεν έχει αυτές τις πολυτέλειες. Η συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου, έχει φουντώσει το κλίμα αντιπάθειας προς τον ίδιο, το οποίο ασυναίσθητα μεταφέρεται και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. […]

160719_vod_rnc_tiffany_trump_cutdown_16x9_992

Mπορεί η Ιβάνκα Τραμπ να έχει «επιβληθεί» στον Λευκό Οίκο και να απολαμβάνει έστω και τον αναγκαστικό «σεβασμό» των πάντων, όμως η άλλη κόρη του Ντόνλαντ Τραμπ δεν έχει αυτές τις πολυτέλειες.

Η συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου, έχει φουντώσει το κλίμα αντιπάθειας προς τον ίδιο, το οποίο ασυναίσθητα μεταφέρεται και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κόρη του Τίφανι, που πήγε στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει τις δημιουργίες του σχεδιαστή Philipp Plein.

πι

Όμως αυτό που συνέβη, θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και εξοργιστικό. Οι θεατές άλλαζαν θέση όταν συνειδητοποιούσαν ποια καθόταν δίπλα, όμως το ίδιο έκαναν και όσοι ήταν στις πίσω θέσεις.

τ π

Η αίθουσα ήταν γεμάτη, όμως κανείς δεν ήθελε να κάτσει κοντά της. Η Τίφανι, που συνοδευόταν από έναν φίλο της, άλλαξε θέση για να μην φαίνεται το κενό δίπλα της.

Τελικά, αφού κάποιοι δεν βρήκαν πουθενά άδειες θέσεις, έκατσαν κοντά στην κόρη του Αμερικανού προέδρου.

tiffany-trump trumpp trumpu

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις