Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος από τον δημοσιογράφο που είπε την Μελάνια “πόρνη”- Τι λένε οι New York Times
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος από τον δημοσιογράφο που είπε την Μελάνια “πόρνη”- Τι λένε οι New York Times

Σάλος ξέσπασε από τον δημοσιογράφο που παρευρέθηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ο οποίος αποκάλεσε την Μελάνια Τραμπ πόρνη. Το σχόλιο του, αποκαλύφθηκε από το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, που καθόταν ακριβώς δίπλα και το ανέφερε στο Twitter. «Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους […]

MELANIA-RATALKOWSKI

Σάλος ξέσπασε από τον δημοσιογράφο που παρευρέθηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ο οποίος αποκάλεσε την Μελάνια Τραμπ πόρνη.

Το σχόλιο του, αποκαλύφθηκε από το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, που καθόταν ακριβώς δίπλα και το ανέφερε στο Twitter.

«Χθες το βράδυ, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης κάθισε δίπλα μου ένας δημοσιογράφος από τους New York Times και μου είπε ότι η Μελάνια είναι μία πόρνη».

Το μοντέλο, κατέκρινε αυτή τη συμπεριφορά, συνεχίζοντας στην ανάρτηση της:«Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σας πιστεύω, δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε «slut-shaming». Δεν με νοιάζει για τα γυμνά που έχει κάνει ή την σεξουαλικής της ιστορία και κανένας δεν πρέπει να νοιάζεται γι’ αυτά».

Η Πρώτη Κυρία ευχαρίστησε μάλιστα το μοντέλο, γράφοντας σε ανάρτηση για τις γυναίκες που υποστηρίζουν τις άλλες, “ταγκάροντας” την 25χρονη Emily.

MELANIA

Οι New York Times, που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Αμερικής, πήραν τη θέση της Μελάνια- μια κίνηση που ερμηνεύεται σαν συγγνώμη της εφημερίδας για όσα έχει γράψει για την οικογένεια. «Σε ένα πάρτι χθες το βράδυ ένας ρεπόρτερ των Times που δεν καλύπτει την Ουάσιγκτον ή το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε σε μία αβάσιμη φήμη που αφορά την Μελάνια Τραμπ», αναφέρουν οι Times σε δήλωσή τους στην πολιτική ιστοσελίδα Politico.

«Το σχόλιο δεν έγινε με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλη η στιγμή και δεν θα έπρεπε να γίνει. Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν μιλήσει στον ρεπόρτερ ρωτώντας τον σχετικά με το ατόπημα που έκανε», συνεχίζουν.

Η Μελάνια, έχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφήσεις σαν μοντέλο και χαρακτηρίστηκε από πολλούς συνοδός πολυτελείας, από την ώρα που ο σύζυγος της ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Οι δυο τους το έχουν διαψεύσει, όμως τώρα ακολουθούν νομικές οδούς. Η Μελάνια μήνυσε εφημερίδα της Σλοβενίας που την χαρακτήρισε έτσι, αλλά και την βρετανική Daily Mail που αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις