Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ! Ένοπλος “μπουκάρει” σε ραδιοφωνικό σταθμό και σκοτώνει την ώρα ζωντανής μετάδοσης στο Facebook (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Ένοπλος “μπουκάρει” σε ραδιοφωνικό σταθμό και σκοτώνει την ώρα ζωντανής μετάδοσης στο Facebook (video)

Σοκάρει το video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την επίθεση σε ραδιοφωνικό στούντιο στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων που μεταδιδόταν ζωντανά στο Facebook. Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη San Pedro de Macorís που βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από την πρωτεύουσα Santo Domingo. O δημοσιογράφος Luís Manuel Medina, διαβάζει τις ειδήσεις […]

ImageHandler

Σοκάρει το video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την επίθεση σε ραδιοφωνικό στούντιο στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων που μεταδιδόταν ζωντανά στο Facebook.

Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη San Pedro de Macorís που βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από την πρωτεύουσα Santo Domingo.

O δημοσιογράφος Luís Manuel Medina, διαβάζει τις ειδήσεις όταν ξαφνικά ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί. Δείχνει σοκαρισμένος αλλά δεν αντιδρά και συνεχίζει να διαβάζει.

3D39E6D000000578-4225696-image-m-20_1487121064133

Σε λίγα δευτερόλεπτα όμως, θα είναι ο δεύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός που θα σκοτωθεί από τις σφαίρες.

Λίγο νωρίτερα, σκοτώθηκε ο διευθυντής του σταθμού Leo Martinez που καθόταν στο διπλανό γραφείο. Ο Caliente είχε τη φήμη του πολιτικού αναλυτή και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, η δολοφονία του να συνδέεται με αυτό.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τρεις ύποπτους, όμως προς το παρόν δεν κατηγορούνται για κάτι.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις