Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΚΠΑ: Διαμαρτυρία φοιτητών την ώρα που ο Μοσκοβισί αναγορεύεται επίτιμος διδάκτωρ (photos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΑ: Διαμαρτυρία φοιτητών την ώρα που ο Μοσκοβισί αναγορεύεται επίτιμος διδάκτωρ (photos)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, την ώρα που ο Πιερ Μοσκοβισί αναγορευόταν επίτιμος διδάκτωρ του ΕΚΠΑ. Οι φοιτητές ζητούσαν να περάσουν την είσοδο της Πρυτανείας, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν. Διαβάστε την ανακοίνωση των φοιτητών: Φτάνει πια με την υποκρισία!  Σπουδάζουμε σε ένα τμήμα που λίγο ενδιαφέρεται για τους […]

17635759

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, την ώρα που ο Πιερ Μοσκοβισί αναγορευόταν επίτιμος διδάκτωρ του ΕΚΠΑ.

Οι φοιτητές ζητούσαν να περάσουν την είσοδο της Πρυτανείας, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν.

Διαβάστε την ανακοίνωση των φοιτητών:

Φτάνει πια με την υποκρισία! 

Σπουδάζουμε σε ένα τμήμα που λίγο ενδιαφέρεται για τους φοιτητές του. Τα προγράμματα εξεταστικών βγαίνουν 2-3 μέρες πριν την έναρξή της, μαθήματα δεν γίνονται επειδή δεν υπάρχει διδακτικό προσωπικό, η καθημερινότητά μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη μέσα και έξω από την σχολή, το μέλλον μας δεν προσφέρεται ούτε για την επιβίωση μας και συνεχώς καλούμαστε να “προσπαθούμε περισσότερο” , για να ζήσουμε!

μ

Σπουδάζουμε σε ένα πανεπιστήμιο, που επιλέγει να δέχεται δάνεια 180εκ. εύρω από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, επιβάλλοντας ένα “μνημόνιο στο πανεπιστήμιο” , που οι ίδιοι οι φοιτητές θα καλεστούν να το ξεπληρώσουν, πληρώνοντας δίδακτρα, χωρίς εν τέλει να βελτιώνεται καμία κατάσταση!

foitsd1

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, η Κοσμητεία ΟΠΕ και το ΕΚΠΑ , να επιλέγουν να παραβλέπουν-καιρό τώρα- τα προβλήματά μας- και να ανησυχούν μονάχα για το κύρος τους. Είναι χυδαίο-μέσα σε όλα αυτά- οι παραπάνω να επιλέγουν να τιμήσουν τον Ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, επικυρώνοντας για ακόμη μια φορά πως οι πανεπιστημιακές αρχές είναι ενάντια στην πληττόμενη πλειοψηφία.

foitsd2

Το Τ.Ο.Ε και το ΕΚΠΑ είναι πιστοί στις πολιτικές των κυβερνήσεων, της Ε.Ε  και του κεφαλαίου, που έχουν φέρει 3 μνημόνια, έχουν τσακίσει κάθε δικαίωμα και συνεχίζουν να γκρεμίζουν κάθε προοπτική.  Αναγνωρίζουμε τον εχθρό στα πρόσωπα όλων αυτών, και οφείλουμε να αντισταθούμε σε κάθε κίνηση που μας επιβάλλουν.

foitsd3

Οι πολιτικές τους , μας είναι ανεπιθύμητες.

Ο Μοσκοβισί, μας είναι εξίσου ανεπιθύμητος
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις