Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πολλά νεύρα έχει ο Μαραντόνα: Μετά τις απειλές στον ρεπόρτερ, φέρεται να χτύπησε την σύντροφο του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολλά νεύρα έχει ο Μαραντόνα: Μετά τις απειλές στον ρεπόρτερ, φέρεται να χτύπησε την σύντροφο του

Πολύ άγριος είναι ο Μαραντόνα, όμως αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δεν είναι πολύ τιμητικά για το πρόσωπο του. Ο θρύλος της Αργεντινής, έχει εμπλακεί σε άγριο καβγά με δημοσιογράφο στη Μαδρίτη, ενώ φήμες λένε πως έχει χτυπήσει και την σύντροφο του. Το απόγευμα της Τρίτης, ο Μαραντόνα απείλησε δημοσιογράφο όταν πήγε […]

ImageHandler

Πολύ άγριος είναι ο Μαραντόνα, όμως αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δεν είναι πολύ τιμητικά για το πρόσωπο του.

Ο θρύλος της Αργεντινής, έχει εμπλακεί σε άγριο καβγά με δημοσιογράφο στη Μαδρίτη, ενώ φήμες λένε πως έχει χτυπήσει και την σύντροφο του.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Μαραντόνα απείλησε δημοσιογράφο όταν πήγε να του πάρει δηλώσεις. Ο ρεπόρτερ του Cope, Άνχελ Γκαρσία, άκουσε τον Αργεντίνο σταρ να του λέει χαρακτηριστικά, πως «Δεν σε έχω χτυπήσει ακόμα, αλλά αν το κάνω, δεν θα έχεις μύτη μετά»!

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί τα προβλήματα, καθώς το πρωί της Τετάρτης, ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν φωνές και ανησύχησαν πως ο Μαραντόνα έχει επιτεθεί στην σύντροφο του, Ρόσιο Ολίβια!

Οι Αρχές έσπευσαν στο ξενοδοχείο, με την σύντροφο του να υποστηρίζει πως απλώς είχαν έναν έντονο καβγά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις