Εκτός αποστολής Καπίνο και Ντε Λα Μπέγια 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός αποστολής Καπίνο και Ντε Λα Μπέγια 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Από τον Σωτήρη Τριανταφύλλου Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Οσμάνσλισπορ για τους «32» του Europa League τέθηκαν οι τραυματίες Καπίνο και Ντε Λα Μπέγια. Ο πρώτος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αφού ένα οίδημα στον ορθό μηριαίο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση, τον άφησε εκτός αποστολής και έτσι ο Νικόλα Λεάλι θα υπερασπιστεί την […]

15.02.2017 | 16:26

Από τον Σωτήρη Τριανταφύλλου

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Οσμάνσλισπορ για τους «32» του Europa League τέθηκαν οι τραυματίες Καπίνο και Ντε Λα Μπέγια.

Ο πρώτος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αφού ένα οίδημα στον ορθό μηριαίο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση, τον άφησε εκτός αποστολής και έτσι ο Νικόλα Λεάλι θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία.

Ο  Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος προφανώς «πλήρωσε» την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάρισα, έμιενε έξω για αγωνιστικούς λόγους.

Οπότε, από τη στιγμή που έμειναν έξω και οι τραυματίες Ιντέγε και Ελιουνούσι, την αποστολή αποτελούν οι Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

 

Exit mobile version