ΟΗΕ για Κυπριακό: Το κλίμα δεν είναι ιδανικό αλλά μπορεί να υπάρξει λύση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΗΕ για Κυπριακό: Το κλίμα δεν είναι ιδανικό αλλά μπορεί να υπάρξει λύση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο ειδικός σύμβουλος του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Άιντε, εξέφρασε την άποψη ότι το κλίμα για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των δυο πλευρών, δεν είναι το ιδανικό, ωστόσο τόνισε πως αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση. Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Κύπριο Πρόεδρο […]

15.02.2017 | 12:47

Ο ειδικός σύμβουλος του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Άιντε, εξέφρασε την άποψη ότι το κλίμα για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των δυο πλευρών, δεν είναι το ιδανικό, ωστόσο τόνισε πως αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση.

Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Άιντε σημείωσε πως παρά την σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, οι δύο ηγέτες Αναστασιάδης και Ακιντζί, χρειάζονται την συνδρομή και την στήριξη από τις κοινότητες για να διανύσουν με επιτυχία τα τελευταία αλλά και πιο δύσκολα βήματα της διαδικασίας επίλυσης. “Χαρακτηριστικά δήλωσε “Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε τα τελευταία εμπόδια”.

Exit mobile version