Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Μητσοτάκης παρουσίασε στον Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μητσοτάκης παρουσίασε στον Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πιέρ Μοσκοβισί , στα πλαίσια της επίσκεψης του Ευρωπαίου Επίτροπου Οικονομικών στην χώρα μας. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή. Μετά το πέρας της συνάντηση πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν πως ο κ. Μητσοτάκης  παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί την πρόταση […]

μοσκο-μητσο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πιέρ Μοσκοβισί , στα πλαίσια της επίσκεψης του Ευρωπαίου Επίτροπου Οικονομικών στην χώρα μας. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή.

Μετά το πέρας της συνάντηση πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν πως ο κ. Μητσοτάκης  παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση ενώ συμπλήρωναν πως “Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις