Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μετά το σεξ χωρίς γάμο, στο γάμος χωρίς σεξ… εντελώς! Ποια χώρα το βαριέται αφόρητα!
PLUS

Μετά το σεξ χωρίς γάμο, στο γάμος χωρίς σεξ… εντελώς! Ποια χώρα το βαριέται αφόρητα!

Το σεξ δεν είναι πανάκεια κι ούτε καθορίζει την ευτυχία ενός ζευγαριού, όμως παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς τα ζευγάρια έρχονται κοντά και ανταλλάσσουν τρυφερότητα που κρατά τη σχέση σε ένα υγιές επίπεδο. Και παρά την απομάκρυνση των περισσότερων ανθρώπων, μέσα στο άγχος της μεγαλούπολης, υπάρχει μια χώρα που ξεπερνά τα όρια. Στην Ιαπωνία, το σεξ […]

thinkstockphotos-178585035

Το σεξ δεν είναι πανάκεια κι ούτε καθορίζει την ευτυχία ενός ζευγαριού, όμως παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς τα ζευγάρια έρχονται κοντά και ανταλλάσσουν τρυφερότητα που κρατά τη σχέση σε ένα υγιές επίπεδο.

Και παρά την απομάκρυνση των περισσότερων ανθρώπων, μέσα στο άγχος της μεγαλούπολης, υπάρχει μια χώρα που ξεπερνά τα όρια.

Στην Ιαπωνία, το σεξ ανάμεσα στα ζευγάρια, κυρίως τα παντρεμένα, μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός.

590_628adb01dbaf2d9d836bce6dc611fe7b

Ερευνητές κατέγραψαν τη σεξουαλική ζωή των πολιτών για λογαριασμό του κρατικού φορέα οικογενειακού προγραμματισμού και τα αποτελέσματα απογοητεύουν, με τα μισά ζευγάρια να έχουν να κάνουν σεξ για ένα μήνα, έχοντας συνηθίσει μάλιστα την κατάσταση.

Στην έρευνα, που συμμετείχαν συνολικά 3000 άνθρωποι, ηλικίας από 16 έως 49 ετών μεταξύ των οποίων 655 παντρεμένοι άνδρες και γυναίκες, το 47,2% των παντρεμένων ομολόγησε πως κάνουν σεξ ελάχιστες φορές τον χρόνο.

sex-1

Το 22% των γυναικών από την άλλη, δήλωσε πως ακόμη κι όταν κάνει σεξ, το θεωρεί αγγαρεία και δεν το απολαμβάνει.

Στην ίδια έρευνα του 2004, το ποσοστό ήταν μόλις 31,9%, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Βέβαια η σύνδεση της αποχής από το σεξ με την Ιαπωνία, σήκωσε αντιδράσεις καθώς πολλοί υποστηρίζουν πως οι ρυθμοί της καθημερινότητας ευθύνονται γι’ αυτό, με αποτέλεσμα να συμβαίνει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.

Ωστόσο οι έρευνες δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις