Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Άσχημα νέα από Ντάισελμπλουμ! “Δεν θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου”
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άσχημα νέα από Ντάισελμπλουμ! “Δεν θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου”

Η αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας δεν θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα για το προσεχές Eurogroup στις Βρυξέλλες (σ.σ. της 20ής Φεβρουαρίου), δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν αποτελεί μια οξεία κρίση Ο ίδιος επισήμανε ότι η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παραμένει ουσιαστικής σημασίας για τη […]

ImageHandler

Η αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας δεν θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα για το προσεχές Eurogroup στις Βρυξέλλες (σ.σ. της 20ής Φεβρουαρίου), δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν αποτελεί μια οξεία κρίση

Ο ίδιος επισήμανε ότι η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παραμένει ουσιαστικής σημασίας για τη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν αποτελεί μια οξεία κρίση, υπογράμμισε επίσης ο πρόεδρος της Ευρωομάδας.

Στην ανακοίνωση του Eurogroup για τα θέματα που θα συζητηθούν στις 20 Φεβρουαρίου αναφέρεται:

«Το Eurogroup θα εκτιμήσει την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος εστιάζοντας σε σχέδια για την προώθηση της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος. Οι εκθέσεις συντάσσονται από το προσωπικό της Κομισιόν, της ΕΚΤ, του ΕΣΜ και του ΔΝΤ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις