Με ανοιχτό το στόμα κοιτούσε η Madonna τον πιο σέξι κακοποιό στην πασαρέλα (photos)

LIFESTYLE

Με ανοιχτό το στόμα κοιτούσε η Madonna τον πιο σέξι κακοποιό στην πασαρέλα (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με ανοιχτό το στόμα κοιτούσε η Μαντόνα τον κακοποιό που έχει ανακηρυχθεί από το διαδίκτυο ως ο πιο σέξι κατάδικος, την ώρα που περπατούσε στην πασαρέλα για πασίγνωστο οίκο υψηλής ραπτικής στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Αφήνοντας πίσω του το κακό παρελθόν, ο Jeremy Meeks έχει πλουτίσει χάρη στην εξωτερική του εμφάνιση και απολαμβάνει […]

14.02.2017 | 17:06

Με ανοιχτό το στόμα κοιτούσε η Μαντόνα τον κακοποιό που έχει ανακηρυχθεί από το διαδίκτυο ως ο πιο σέξι κατάδικος, την ώρα που περπατούσε στην πασαρέλα για πασίγνωστο οίκο υψηλής ραπτικής στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

Αφήνοντας πίσω του το κακό παρελθόν, ο Jeremy Meeks έχει πλουτίσει χάρη στην εξωτερική του εμφάνιση και απολαμβάνει μια άκρως χλιδάτη ζωή.

Πατέρας τριών παιδιών, εξέτισε την ποινή του για την παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και μέσα από φωτογραφίες του στο Instagram έγινε διάσημος και οι εταιρείες άρχισαν να τον πλησιάζουν.

Παρά την εγκληματική του δράση στο παρελθόν, ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος  σχεδιαστής μόδας Philipp Plein, τον επέλεξε για μοντέλο του και οι γυναίκες δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω του.

Η Kylie Jenner, η Paris Hilton και η Madonna, ήταν από αυτές που τον «χάζευαν» στην πασαρέλα, με τη φωτογραφία να μιλάει από μόνη της.

Exit mobile version