Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντιμέτωπος με κατηγορίες για το ροζ βίντεο ο Σισέ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για το ροζ βίντεο ο Σισέ

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου Με την απαγγελία κατηγοριών βρίσκεται αντιμέτωπος ο Τζιπρίλ Σισέ, καθώς σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «LE FIGARO», στο κινητό του βρέθηκε υλικό από το επίμαχο «ροζ» βίντεο, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά. Η εισαγγελική έρευνα αναφέρει ότι ενδέχεται να του απαγγείλει κατηγορίες για συνεργία στην υπόθεση […]

thumbnail_T1 (1)

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Με την απαγγελία κατηγοριών βρίσκεται αντιμέτωπος ο Τζιπρίλ Σισέ, καθώς σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «LE FIGARO», στο κινητό του βρέθηκε υλικό από το επίμαχο «ροζ» βίντεο, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά.

Η εισαγγελική έρευνα αναφέρει ότι ενδέχεται να του απαγγείλει κατηγορίες για συνεργία στην υπόθεση εκβιασμού, καθώς μέχρι σήμερα είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να έχει εκβιάσει τον Βαλμπουενά για τη διανομή του βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τη σύζυγό του, ζητώντας του 150.000 ευρώ. Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις