Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σοκ! Ιερέας δολοφονήθηκε στον Γέρακα-Ήταν δεμένος στο κρεβάτι του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ! Ιερέας δολοφονήθηκε στον Γέρακα-Ήταν δεμένος στο κρεβάτι του

Σοκάρει η είδηση για το στυγερό έγκλημα για τον ιερέα που εντοπίστηκε δολοφονημένος εντός της οικίας του, στον Γέρακα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσδιοριστεί η δολοφονία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ίσως πρόκειται για ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία. Τα πρώτα αστυνομικά ευρήματα Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν παρατήρησαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα […]

peripoliko-kordela

Σοκάρει η είδηση για το στυγερό έγκλημα για τον ιερέα που εντοπίστηκε δολοφονημένος εντός της οικίας του, στον Γέρακα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσδιοριστεί η δολοφονία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ίσως πρόκειται για ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία.

Τα πρώτα αστυνομικά ευρήματα

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν παρατήρησαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του σπιτιού. Ο άτυχος ιερέας ήταν δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι του και δίπλα του υπήρχε ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα. Ο ιατροδικαστής που βρίσκεται εκεί, μαζί με άνδρες της ασφάλειας και του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναμένεται να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Ιερέας στον Γέρακα βρέθηκε δολοφονημένος στο κρεβάτι του

Οι πρώτες αστυνομικές έρευνες δεν ανακάλυψαν ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο σπίτι.

Ωστόσο, ο δράστης ή οι δράστες παραβίασαν ένα παλιό έπιπλο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, και από εκεί λείπουν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις