Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκανδαλίδης για το «άνοιγμα» Φίλη: Μας απειλούσαν με ειδικά δικαστήρια και τώρα θέλουν συνεργασία;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκανδαλίδης για το «άνοιγμα» Φίλη: Μας απειλούσαν με ειδικά δικαστήρια και τώρα θέλουν συνεργασία;

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης αντέδρασε με δηκτικό τρόπο στο πολιτικό άνοιγμα που επιχείρησε ο Νίκος Φίλης στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα δήλωσε “Πότε το θυμήθηκε ο κ. Φίλης. Εδώ μας απειλούσαν με ειδικά δικαστήρια και τώρα έρχονται να μας λένε αυτό;” Ενώ σημείωσε πως […]

skandalidis

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης αντέδρασε με δηκτικό τρόπο στο πολιτικό άνοιγμα που επιχείρησε ο Νίκος Φίλης στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα δήλωσε “Πότε το θυμήθηκε ο κ. Φίλης. Εδώ μας απειλούσαν με ειδικά δικαστήρια και τώρα έρχονται να μας λένε αυτό;”

Ενώ σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ “δεν παίζει με δυάδες. Ούτε ΠΑΣΟΚ -Δημοκρατική Συμπαράταξη με ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη με ΝΔ”.

Προσθέτοντας πως σύμφωνα με την γραμμή που έχει χαράξει η Φώφη Γεννηματά  “το ΠΑΣΟΚ παίζει με τριάδες και πάνω και τάχθηκε υπέρ της εθνικής συνεννόησης μετά τις εκλογές για συνολική έξοδο της χώρας από την κρίση στρατηγικά και όχι πολιτικά, κομματικά”

Τέλος  κατέστησε σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση. Η καθυστέρηση της οποίας όπως είπε, έχει ως συνέπεια να βουλιάζει η χώρα όλο και περισσότερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις