Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κομισιόν: Δεν συνδέεται η επίσκεψη Μοσκοβισί, με την επιστροφή των Θεσμών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κομισιόν: Δεν συνδέεται η επίσκεψη Μοσκοβισί, με την επιστροφή των Θεσμών

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα οικονομίας Άννικα Μπράιντχαρτ, σημείωσε πως η επίσκεψη του Πιέρ Μοσκοβισί  στην Ελλάδα, δεν συνδέεται με την επιστροφή των επικεφαλής των Θεσμών στην ελληνική πρωτεύουσα. Σε ερώτηση για το πρόγραμμα και τις συναντήσεις του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν απάντησε πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις […]

ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα οικονομίας Άννικα Μπράιντχαρτ, σημείωσε πως η επίσκεψη του Πιέρ Μοσκοβισί  στην Ελλάδα, δεν συνδέεται με την επιστροφή των επικεφαλής των Θεσμών στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα και τις συναντήσεις του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν απάντησε πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις με τους Αλέξη Τσίπρα,Ευκλείδη Τσακαλώτο και Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο Ευρωπαίος Επίτροπός Οικονομικών θα βραβευθεί και από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπρόσθετα τόνισε πως δεν συνδέεται η εν λόγω επίσκεψη με την πορεία των διαπραγματεύσεων για την δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ενώ πρόσθεσε ότι η Επιτροπή εργάζεται στην κατεύθυνση γρήγορης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Ειδικότερα σημείωσε πως υφίστανται δύο επιλογές “να οικοδομήσουμε πάνω στη πρόοδο ή να την υπονομεύσουμε”.

Σε κάθε περίπτωση κοινοτικές πηγές τονίζουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση με όλα τα μέρη ώστε να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί πολιτικά όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις