Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρεζίλι ο Λιάγκας από την κοτσάνα που πέταξε για τον Παντελίδη!
LIFESTYLE

Ρεζίλι ο Λιάγκας από την κοτσάνα που πέταξε για τον Παντελίδη!

Μια απίστευτη γκάφα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην αναφορά του στο Rising Star για το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη. Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για τον Παντελίδη αλλά εμφανίστηκε… απροετοίμαστος  αφού πέταξε μια κοτσάνα που έβαλε φωτιά στο τηλεφωνικό κέντρο του Αντέννα από τους θαυμαστές του τραγουδιστή. Η γκάφα για τον Παντελίδη «Σαν […]

liagas

Μια απίστευτη γκάφα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην αναφορά του στο Rising Star για το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελή Παντελίδη.

Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για τον Παντελίδη αλλά εμφανίστηκε… απροετοίμαστος  αφού πέταξε μια κοτσάνα που έβαλε φωτιά στο τηλεφωνικό κέντρο του Αντέννα από τους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Η γκάφα για τον Παντελίδη

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο πέθανε ο σπουδαίος Παντελής Παντελίδης…» είπε ο παρουσιαστής, χωρίς να βρεθεί και ένας από το κοντρόλ να τον διορθώσει.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέθανε στις 18/2, τότε κλείνει ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Χθες έκανε η οικογένεια απλώς το μνημόσυνο…

Δείτε το βίντεο

Τα… έχωσε η Δέσποινα Βανδή στον παίκτη που ερμήνευσε “Λιώμα σε γκρεμό”

Αντιδράσεις προκάλεσε και η επιλογή του Σταμάτη Χουχουλή να ερμηνεύσει το “Λιώμα σε γκρεμό” του Παντελή Παντελίδη. Ο Χρήστος Μάστορας ήταν ικανοποιημένος από τον παίκτη του, αλλά όχι και οι υπόλοιποι κριτές, οι οποίοι σχολίασαν, σχετικά, αρνητικά την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου.

Δείτε την εμφάνιση του Σταμάτη Χουχουλή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις