Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο! Γυναίκα πιλότος καθυστέρησε την πτήση γιατί έβριζε τους άντρες και… τον Τραμπ (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Γυναίκα πιλότος καθυστέρησε την πτήση γιατί έβριζε τους άντρες και… τον Τραμπ (vid)

  Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της αμερικανικής εταιρείας United Airlines, καθώς η πιλότος είχε πολλά νεύρα! Η γυναίκα, μπήκε στο αεροσκάφος που θα πετούσε από το Όστιν του Τέξας στο Σαν Φρανσίσκο και χωρίς να φορά τη στολή της πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μοιράζεται τα προσωπικά της προβλήματα με τους επιβάτες. […]

 ImageHandler

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της αμερικανικής εταιρείας United Airlines, καθώς η πιλότος είχε πολλά νεύρα!

Η γυναίκα, μπήκε στο αεροσκάφος που θα πετούσε από το Όστιν του Τέξας στο Σαν Φρανσίσκο και χωρίς να φορά τη στολή της πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μοιράζεται τα προσωπικά της προβλήματα με τους επιβάτες.

«Συγγνώμη που άργησα, ο λόγος είναι ότι παίρνω διαζύγιο», είπε απολογούμενη για την καθυστέρηση της.

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, με κάποιους να φωνάζουν, κάποιους να ζητούν να φύγουν και κάποιους να δακρύζουν με το δράμα της πιλότου.

A-Pilot-Was-Removed-From-Her-Flight-After-Going-On-A-Bizarre-Rant-About-Trump-And-Clinton(1)

Στη συνέχεια, τα έβαλε με τον Τραμπ και τη Χίλαρι, αναφέροντας πως δεν την ενδιαφέρει τι ψήφισαν οι επιβάτες, αφού και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Αμερικής είναι άχρηστοι!

Αναστατωμένη από τον χωρισμό με τον σύζυγο της, κατηγόρησε το ισχυρό φύλο, λέγοντας: «Θα σταματήσω και θα πετάξουμε το αεροσκάφος. Μην ανησυχείτε θα αφήσω τον συγκυβερνήτη να πιλοτάρει. Είναι άντρας. Εντάξει, αν δεν αισθάνεστε ασφαλείς μπορείτε να κατεβείτε, διαφορετικά μπορούμε να φύγουμε».
Η εταιρεία αναγκάστηκε να αντικαταστήσει αμέσως την πιλότο, ενώ απολογήθηκε μέσω εκπροσώπου, για το ατυχές συμβάν: «Έχουμε εργαζόμενους με τα υψηλότερα πρότυπα και αντικαταστήσαμε αυτή την πιλότο με κάποιον άλλο ώστε να πραγματοποιηθεί η πτήση. Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την αναστάτωση».

Η πτήση έγινε τελικά με καθυστέρηση δύο ωρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις