Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τέλος στη δράση διδύμου αλλοδαπών που με μαχαίρια λήστευαν ανηλίκους σε Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Άγιο Δημήτριο και Άλιμο
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στη δράση διδύμου αλλοδαπών που με μαχαίρια λήστευαν ανηλίκους σε Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Άγιο Δημήτριο και Άλιμο

Του Πέτρου Καρσιώτη Από τον Ιανουάριο, οπλισμένοι με μαχαίρια, σκορπούσαν τον τρόμο σε ανήλικους, που κυκλοφορούσαν βραδινές ώρες στο Παλαιό Φάληρο, στη Ν. Σμύρνη, τον Άγιο Δημήτριο, τον Άλιμο. Η Αστυνομία στη Νοτιοανατολική Αττική, είχε εντείνει τις προσπάθειές της να βάλει τέλος στη δράση του διδύμου που εμφανιζόταν μπροστά στους ανήλικους, κραδαίνοντας μαχαίρι για να […]

MAXAIRI

Του Πέτρου Καρσιώτη

Από τον Ιανουάριο, οπλισμένοι με μαχαίρια, σκορπούσαν τον τρόμο σε ανήλικους, που κυκλοφορούσαν βραδινές ώρες στο Παλαιό Φάληρο, στη Ν. Σμύρνη, τον Άγιο Δημήτριο, τον Άλιμο.

Η Αστυνομία στη Νοτιοανατολική Αττική, είχε εντείνει τις προσπάθειές της να βάλει τέλος στη δράση του διδύμου που εμφανιζόταν μπροστά στους ανήλικους, κραδαίνοντας μαχαίρι για να τους ληστέψει.

Εν τέλει, στον Άλιμο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες, ελάχιστα λεπτά με την ληστεία σε βάρος 18χρονου, από τον οποίο είχαν αφαιρέσει χρήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο, που είχαν αφαιρεθεί προηγουμένως από παθόντες καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Πρόκειται για  έναν 19χρονο Αλβανό και έναν 21χρονο Βούλγαρο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, φορώντας μαντήλια στα πρόσωπα και κρατώντας μαχαίρια η και με γροθιές και κλωτσιές, έχουν ληστέψει δώδεκα ανήλικους, στις περιοχές που προαναφέρθηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις