Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δικαστική απόφαση “ανάσα”: Κυκλοφορούν αύριο “Τα Νέα”
ΕΛΛΑΔΑ

Δικαστική απόφαση “ανάσα”: Κυκλοφορούν αύριο “Τα Νέα”

Ανακαλείται η δικαστική απόφαση που δεν επέτρεπε τον λογαριασμό του ΔΟΛ να παραμείνει ανοικτός ώστε να εξασφαλιστεί χαρτί, αλλά και να πάρουν οι εργαζόμενοι τμήμα των δεδουλευμένων τους. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός, δίνοντας ανάσα στον Οργανισμό, που έχει αρχίσει για τα καλά τον αγώνα για την επιβίωση του. Πλέον οι υπάλληλοι […]

Ôï êôßñéï ôïõ Äçìïóéïãñáöéêïý Ïñãáìéóìïý ËáìðñÜêç (ÄÏË) óôçí ïäü Ìé÷áëáêïðïýëïõ óôçí ÁèÞíá, ÔåôÜñôç 21 Äåêåìâñßïõ 2016. Ïé åñãáæüìåíïé óôïí ¼ìéëï ôïõ ÄÏË óõíå÷ßæïõí ôçí áðåñãßá ôïõò äéåêäéêþíôáò ôéò áðïëáâÝò ôïõò ãéá ôïõò ìÞíåò Áýãïõóôï, ÓåðôÝìâñéï, Ïêôþâñéï, ÍïÝìâñéï êáé ôïí ôñÝ÷ïíôá ÄåêÝìâñéï. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Ανακαλείται η δικαστική απόφαση που δεν επέτρεπε τον λογαριασμό του ΔΟΛ να παραμείνει ανοικτός ώστε να εξασφαλιστεί χαρτί, αλλά και να πάρουν οι εργαζόμενοι τμήμα των δεδουλευμένων τους.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός, δίνοντας ανάσα στον Οργανισμό, που έχει αρχίσει για τα καλά τον αγώνα για την επιβίωση του.

Πλέον οι υπάλληλοι του ΔΟΛ εργάζονται στα γραφεία τους ώστε αύριο να δούμε στο περίπτερο την εφημερίδα  «Τα Νέα».

Ο σημερινός διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας, εξέφρασε με λακωνικό τρόπο τη χαρά του, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Μια πρώτη μικρή νίκη. ΤΑ ΝΕΑ Αύριο πάλι στα περίπτερα», έγραψε.

lemsdd
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις