Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Το DNA στα αποτσίγαρα οδήγησε στη σύλληψη δολοφόνου 36χρονης γυναίκας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το DNA στα αποτσίγαρα οδήγησε στη σύλληψη δολοφόνου 36χρονης γυναίκας

Του Πέτρου Καρσιώτη Το DNA, που άφησε πίσω του, πάνω σε αποτσίγαρα, στο σταχτοδοχείο και σε μια πετσέτα, οδήγησε, τέσσερα χρόνια μετά, στα χέρια της Αστυνομίας, τον δράστη εγκλήματος με θύμα 36χρονη γυναίκα από τη Γεωργία! Η άτυχη γυναίκα, είχε βρεθεί νεκρή, μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής των Πατησίων, στις 28 Ιουνίου 2013. Όπως είχε […]

APO

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το DNA, που άφησε πίσω του, πάνω σε αποτσίγαρα, στο σταχτοδοχείο και σε μια πετσέτα, οδήγησε, τέσσερα χρόνια μετά, στα χέρια της Αστυνομίας, τον δράστη εγκλήματος με θύμα 36χρονη γυναίκα από τη Γεωργία!

Η άτυχη γυναίκα, είχε βρεθεί νεκρή, μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής των Πατησίων, στις 28 Ιουνίου 2013.

Όπως είχε αποφανθεί ο ιατροδικαστής τότε, ο θάνατός της είχε επέλθει από ασφυξία.

Καθώς το διαμέρισμα δεν είχε βρεθεί παραβιασμένο και είχε αποκλεισθεί παντελώς ως κίνητρο η ληστεία, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, είχαν στραφεί στα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

Στη φάση εκείνη των ερευνών, είχε κληθεί στα γραφεία του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και ο 34χρονος Αιγύπτιος,  με τον οποίο η γυναίκα από τη Γεωργία διατηρούσε αισθηματικό δεσμό σε χρόνο προηγούμενο του εγκλήματος.

Ο Αιγύπτιος, κατά την πρώτη του εξέταση, είχε αρνηθεί κάθε σχέση με τον έγκλημα, είχε υποστηρίξει ότι τις ημέρες που προσδιοριζόταν η δολοφονία ήταν εκτός Ελλάδος και είχε στρέψει τις έρευνες στον πρώην σύζυγο του θύματος.

Οι έρευνες έμενε μετέωρες ώσπου ήρθαν στην ασφάλεια τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA στο χώρο της φρικτής δολοφονίας.

Προέκυψε ότι, ενώ έλεγε ότι δεν είχε επισκεφθεί το σπίτι για καιρό, ότι γενετικό υλικό υπήρχε σε διάφορα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, αφού τον αναζητούσαν επί μήνες, καθώς τον εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις