Τον τρόμο βίωσε ανδρόγυνο μέσα στο σπίτι του όταν μεσάνυχτα εισέβαλαν τέσσερις κουκουλοφόροι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τον τρόμο βίωσε ανδρόγυνο μέσα στο σπίτι του όταν μεσάνυχτα εισέβαλαν τέσσερις κουκουλοφόροι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Του Πέτρου Καρσιώτη Αντιμέτωπο με τέσσερις κουκουλοφόρους, μέσα στο σπίτι του, βρέθηκε ένα ανδρόγυνο ηλικιωμένων στη Βρυσέλλα των Φιλιατών Θεσπρωτίας, βιώνοντας μεσάνυχτα στιγμές τρόμου. Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, οι τέσσερις δράστες,  ακινητοποίησαν το ζευγάρι ηλικίας 72 και 68 ετών και με την απειλή βίας, άρπαξαν χρήματα,  κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό του και […]

13.02.2017 | 19:29

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αντιμέτωπο με τέσσερις κουκουλοφόρους, μέσα στο σπίτι του, βρέθηκε ένα ανδρόγυνο ηλικιωμένων στη Βρυσέλλα των Φιλιατών Θεσπρωτίας, βιώνοντας μεσάνυχτα στιγμές τρόμου.

Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, οι τέσσερις δράστες,  ακινητοποίησαν το ζευγάρι ηλικίας 72 και 68 ετών και με την απειλή βίας, άρπαξαν χρήματα,  κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό του και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους με το οποίο διέφυγαν.

Λίγη ώρα αργότερα και καθώς είχε ενημερωθεί η Αστυνομία,  εντοπίστηκε το όχημα  εγκαταλελειμμένο στην περιοχή “Γκουμάνη” Φιλιατών και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, αφού πρώτα οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού έκαναν προσπάθεια να βρουν αποτυπώματα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη, καθώς εκφράζεται φόβος ότι θα επιχειρήσουν κι άλλη εισβολή.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Exit mobile version