Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη Νιγηριανός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς είχε καταπιεί 340 γραμ. κοκαΐνης σε δέκα συσκευασίες
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη Νιγηριανός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς είχε καταπιεί 340 γραμ. κοκαΐνης σε δέκα συσκευασίες

Του Πέτρου Καρσιώτη Τριακόσια σαράντα γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευασμένη σε δέκα ωοειδείς συσκευασίες, είχε… καταπιεί 35χρονος Νιγηριανός, ο οποίος ερχόμενος αεροπορικής από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, σκόπευε να την διακινήσει στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο πλαίσιο συνεχών ελέγχων σε θεωρούμενα ύποπτα άτομα για μεταφορά με οπουδήποτε καμουφλάζ, ποσοτήτων ναρκωτικών από […]

kokaini_xapakia.medium

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τριακόσια σαράντα γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευασμένη σε δέκα ωοειδείς συσκευασίες, είχε… καταπιεί 35χρονος Νιγηριανός, ο οποίος ερχόμενος αεροπορικής από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, σκόπευε να την διακινήσει στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο πλαίσιο συνεχών ελέγχων σε θεωρούμενα ύποπτα άτομα για μεταφορά με οπουδήποτε καμουφλάζ, ποσοτήτων ναρκωτικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής η και της Ευρώπης.

Κλήθηκε για έλεγχο καθώς θεωρήθηκε ύποπτος και έγινε «ακτινογραφία θώρακος», που αποκάλυψε το μυστικό το οποίο θα μπορούσε να του στοιχίσει και την ίδια του τη ζωή.

Ο 35χρονος, μετέφερε, εντός του σώματός του, μέσα σε δέκα  αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 340γραμμαρίων.

Στην κατοχή του επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ, καθώς και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις