Σκουρλέτης: Κάθε συμφωνία  συνιστά έναν συμβιβασμό με αμοιβαίες υποχωρήσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκουρλέτης: Κάθε συμφωνία συνιστά έναν συμβιβασμό με αμοιβαίες υποχωρήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην “Εφημερίδα των Συντακτών” σημείωσε ότι οποιαδήποτε συμφωνία με τους δανειστές δεν θα είναι χωρίς πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα επεσήμανε πως “κάθε συμφωνία με τους δανειστές συνιστά έναν συμβιβασμό με αμοιβαίες υποχωρήσεις” ενώ τόνισε πως “μια συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς της αβεβαιότητας, που θα λειτουργεί ως […]

13.02.2017 | 10:13

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην “Εφημερίδα των Συντακτών” σημείωσε ότι οποιαδήποτε συμφωνία με τους δανειστές δεν θα είναι χωρίς πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα επεσήμανε πως “κάθε συμφωνία με τους δανειστές συνιστά έναν συμβιβασμό με αμοιβαίες υποχωρήσεις” ενώ τόνισε πως “μια συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς της αβεβαιότητας, που θα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη και θα ανακυκλώνει την ύφεση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή”.

Ενώ αναφερόμενος στον χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της συμφωνίας με τους δανειστές εκτιμά πως κάθε συμφωνία που θα ακυρώνει την έξοδο από τα μνημόνια θα συνιστά “μια βαριά ήττα όχι μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την κοινωνία”. “Σε κάθε περίπτωση βεβαιότητες δεν υπάρχουν σε αυτό τον δύσβατο δρόμο”, προσθέτει.

Επιπλέον τάσσεται κατά της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη χαρακτηρίζοντας την εν λόγω συζήτηση και το σχέδιο που την συνοδεύει ως “λάθος, αφελές και επιζήμιο για τη χώρα”.

Ενώ καταλήγει λέγοντας “επαναλαμβάνω αποδεχόμαστε συμβιβασμούς που μας φέρνουν πιο κοντά στην έξοδο από τα Μνημόνια και δεν ισοπεδώνουν την κοινωνία”.

Exit mobile version