Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα τρία “εγκλήματα” που σκοτώνουν την σεξουαλική διάθεση της γυναίκας
PLUS

Τα τρία “εγκλήματα” που σκοτώνουν την σεξουαλική διάθεση της γυναίκας

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που βασανίζονται για το πώς θα γίνουν ακαταμάχητες. Οι άντρες από ότι φαίνεται, αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερο άγχος. Σεξολόγοι υψηλού επιπέδου σε όλον τον κόσμο, ερεύνησαν μέσω ενός ερωτηματολογίου, ποια είναι αυτά που «ξενερώνουν» τη γυναίκα, και όχι τόσο στο ποια είναι όσα ανεβάζουν τη σεξουαλική της διάθεση. Οι γυναίκες θεωρούν […]

tmhnedbvroibxthaovzdΔεν είναι μόνο οι γυναίκες που βασανίζονται για το πώς θα γίνουν ακαταμάχητες.

Οι άντρες από ότι φαίνεται, αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερο άγχος.

Σεξολόγοι υψηλού επιπέδου σε όλον τον κόσμο, ερεύνησαν μέσω ενός ερωτηματολογίου, ποια είναι αυτά που «ξενερώνουν» τη γυναίκα, και όχι τόσο στο ποια είναι όσα ανεβάζουν τη σεξουαλική της διάθεση.

Οι γυναίκες θεωρούν το σεξ πολύ σημαντικό για τη σχέση τους, με την απόδοση του αρσενικού να είναι μάλιστα και κριτήριο!

Το ανίσχυρο φύλο, πιστεύει στην πλειοψηφία του πως η αντρική τεχνική στο κρεβάτι παίζει καθοριστικό ρόλο, ενώ μόνο το 37% συμφωνεί των αντρών συμφωνεί με αυτό.

Ακόμα χειρότερο, είναι ότι το 68% των γυναικών, προσποιείται οργασμό! Οι σεξολόγοι λοιπόν, έδωσαν βάση στον οργασμό, και στη φυσική διαφορά που υπάρχει χρονικά ανάμεσα στα δύο φύλα.

Μια γυναίκα χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για να «τελειώσει», σε αντίθεση με έναν άνδρα, ο οποίος χρειάζεται μόνο 5 λεπτά.

Πώς θα καλυφθεί αυτό το κενό λοιπόν;

fifty-shades-darker-trailer-2

Σύμφωνα με τη Λίζα Χόλμπεργκερ, τα ερωτικά παιχνίδια είναι το κλειδί. Φέρνουν πιο κοντά το ζευγάρι και βοηθούν να μάθει ο ένας τον άλλον.

Υπάρχει όμως και τρόπος να χειριστεί ο άντρας τα ερωτικά παιχνίδια, ώστε να μην πέσει σε φάουλ και κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Η Χόλμπεργκερ, δίνει τρεις συμβουλές που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία.

1)Να μην κάνει αγγαρεία: Τι σημαίνει αυτό; Πολλοί άνδρες «τρέχουν», για να φτάσουν στο… προκείμενο. Ήτοι, τη διείσδυση. Στόχος τους είναι να ικανοποιηθούν οι ίδιοι, αδιαφορώντας για τη γυναίκα. Ο λίγος χρόνος είναι το πρώτο «θανάσιμο αμάρτημα». Τα ερωτικά παιχνίδια χρειάζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πράξη. Όσο χρειαστεί, ώστε να προκαλέσουν ή να βοηθήσουν οργασμό στη γυναίκα._62c75776-a732-11e6-8311-ecdc6071292f.jpg

2)Να μην σταματήσει νωρίτερα: Η γυναίκα, όπως γράψαμε παραπάνω, χρειάζεται 20 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό. Ειδικότερα για άνδρες που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση, τα ερωτικά παιχνίδια χρησιμεύουν για να αποδείξουν την ικανότητά τους στο ερωτικό παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται βιασύνη και οπωσδήποτε να προσφέρει απόλαυση στη σύντροφό του για τουλάχιστον 20-30 λεπτά, πριν την τελική πράξη.

3)Να μην τον παίξει σούπερ εραστής: Η συζήτηση για το σεξ είναι σημαντική και αρέσει στις γυναίκες.

Ιδιαίτερα μετά την πράξη, το αρσενικό δεν πρέπει να φοβηθεί ή να πιστέψει ότι ήταν τέλειος. Κανείς δεν πετυχαίνει απόλυτα, ιδιαίτερα τις πρώτες φορές που έρχεται σε επαφή με μία γυναίκα που μόλις έχει συνάψει σχέση. Ο άνδρας δεν πρέπει να φοβηθεί και συζητήσει μαζί της. Να τη ρωτήσει τι της άρεσε περισσότερο, τι δεν της άρεσε, τι θα ήθελε να κάνει, αν έχει φαντασιώσεις.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις