Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κανείς δεν ξέχασε: Πολύς κόσμος στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη (pic-vid)
LIFESTYLE

Κανείς δεν ξέχασε: Πολύς κόσμος στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη (pic-vid)

Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και ο απλός κόσμος που τον λάτρεψε είχαν κατακλύσει σήμερα τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη. Το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Παντελή, έδειξε πως ο κόσμος δεν τον ξέχασε ποτέ και ακόμη σιγοτραγουδάει τις επιτυχίες του που βίωσαν την απόλυτη απήχηση. Από […]

Pantelidis

Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και ο απλός κόσμος που τον λάτρεψε είχαν κατακλύσει σήμερα τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη.

ÅôÞóéï ìíçìüóõíï ôïõ ôñáãïõäéóôÞ ÐáíôåëÞ Ðáíôåëßäç, óôïí Éåñü Íáü Áãßïõ Óðõñßäùíïò, óôç ÍÝá Éùíßá ôçí ÊõñéáêÞ 12 Öåâñïõáñßïõ 2017. (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ) ImageHandlerJ0W81NL1

Το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Παντελή, έδειξε πως ο κόσμος δεν τον ξέχασε ποτέ και ακόμη σιγοτραγουδάει τις επιτυχίες του που βίωσαν την απόλυτη απήχηση.

Από τις εννέα το πρωί, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στον ναό στη Νέα Ιωνία, και ήταν σιωπηλός και συγκινημένος καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας.

pantelis_2017_2_12_12_24_18_b1

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που το μνημόσυνο έλαβε τέλος, και το πλήθος ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα όταν είδε την ελληνική σημαία, τα παράσημα και το πηλήκιο του Παντελή Παντελίδη από το πολεμικό ναυτικό.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του Αθηνά Παντελίδου, που υποβασταζόμενη σπάραζε καρδιάς με την θλίψη της.

0050138247_1486887430 ÅôÞóéï ìíçìüóõíï ôïõ ôñáãïõäéóôÞ ÐáíôåëÞ Ðáíôåëßäç, óôïí Éåñü Íáü Áãßïõ Óðõñßäùíïò, óôç ÍÝá Éùíßá ôçí ÊõñéáêÞ 12 Öåâñïõáñßïõ 2017. (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Ο αδερφός του, που βρισκόταν εκεί από πολύ πρωί, σκεπτικός και αμίλητος, προσπαθούσε να κρύψει τον πόνο του.

«Ο πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής,  μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον», είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή Αυτοψία.

pantelidis_2016_8_25_18_55_45_b1

Όσοι δεν κατάφεραν να συλλυπηθούν την οικογένεια στην εκκλησία βρέθηκαν στο μαγαζί της οικογένειας το οποίο μετά το δυστύχημα ονομάστηκε «Άρωμα πλατείας Παντελή Παντελίδη», και είναι διακοσμημένο με προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες του τραγουδιστή:

pan1 pan3 pan2 pan4
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις