Χάος στο Παρίσι για τον βιασμό του μετανάστη από αστυνομικό: Άγρια επεισόδια και συλλήψεις (pic-vid)

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Χάος στο Παρίσι για τον βιασμό του μετανάστη από αστυνομικό: Άγρια επεισόδια και συλλήψεις (pic-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα χάος επικρατεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, με τους χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούν την τιμωρία του αστυνομικού που φέρεται να βίασε 22χρονο μετανάστη με γκλομπ, να συγκρούονται με τις Αρχές. Αρχικά οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν γύρω από τον ηλεκτρικό στο Μπομινί και στο Ολνέ Σους Μποΐς, φωνάζοντας συνθήματα κατά του φερόμενου ως βιαστή, μέχρι που μια […]

12.02.2017 | 19:21

Ένα χάος επικρατεί στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, με τους χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούν την τιμωρία του αστυνομικού που φέρεται να βίασε 22χρονο μετανάστη με γκλομπ, να συγκρούονται με τις Αρχές.

Αρχικά οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν γύρω από τον ηλεκτρικό στο Μπομινί και στο Ολνέ Σους Μποΐς, φωνάζοντας συνθήματα κατά του φερόμενου ως βιαστή, μέχρι που μια ομάδα άρχισε να σπάει και να βάζει φωτιά σε αυτοκίνητα, λεωφορεία και καταστήματα.

Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και οι Αρχές προχώρησαν σε χρήση χημικών ενώ συνέλαβαν 37 άτομα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ένα 16χρονο κορίτσι παραλίγο να βρει φρικτό θάνατο μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο- σώθηκε όμως χάρη στην επέμβαση των εξαγριωμένων διαδηλωτών.

Τα βίαια επεισόδια έγιναν με αφορμή τον βιασμό ενός 22χρονου μετανάστη με γκλομπ από αστυνομικό, ενώ οι 3 συνάδελφοι του παρακολουθούσαν.

Ο Theo, η υπόθεση του οποίου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και μέρες. Ο πρόεδρος της Γαλλίας επισκέφτηκε τον νεαρό και δήλωσε τη συμπαράσταση του, όμως αυτό δεν ηρέμησε τους οργισμένους Γάλλους που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

 

Exit mobile version