Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έρχονται τα τρακτέρ την Τρίτη στην Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται τα τρακτέρ την Τρίτη στην Αθήνα

Ανεβάζουν τις στροφές της αντίδρασής τους οι αγρότες και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη. Θα πολιορκήσουν τον ΕΛΓΑ και τον  ΟΓΑ. Την ίδια ώρα οργανώνουν 35 μπλόκα 11 ομοσπονδίες από πολλές επιτροπές αγροτών. Οι αγρότες κατηγόρησαν την κυβέρνηση και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου πως λένε ψέματα, όταν […]

agrotes-trakter-735x400

Ανεβάζουν τις στροφές της αντίδρασής τους οι αγρότες και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη.

Θα πολιορκήσουν τον ΕΛΓΑ και τον  ΟΓΑ. Την ίδια ώρα οργανώνουν 35 μπλόκα 11 ομοσπονδίες από πολλές επιτροπές αγροτών.

Οι αγρότες κατηγόρησαν την κυβέρνηση και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου πως λένε ψέματα, όταν ισχυρίζονται ότι οι αγρότες ζουν καλύτερα από τους άλλους, και σημειώνουν ότι «ελάχιστοι αγρότες πήραν ζεστό χρήμα, ενώ σε όσους χρωστούσαν στην εφορία, λόγω της έλλειψης του ακατάσχετου, τελικά δεν μπήκαν χρήματα στο βιβλιάριο.

Ό,τι κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια οι αγρότες το πετύχαμε με αγώνες, τους πονάει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, το οποίο εκφράζεται μέσα από την Πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων».

Στο θέμα του ακατάσχετου λογαριασμού που ζητούν, στο ζήτημα του φορολογικού, στο αίτημα τους για αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, αλλά και στο αίτημα για κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, οι αγρότες περιμένουν απαντήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις