Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος: Τα ανοίγματα στο ΠΑΣΟΚ δεν βοηθούν την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος: Τα ανοίγματα στο ΠΑΣΟΚ δεν βοηθούν την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος  μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε “Δεν θα κριθούμε τόσο από τη συμφωνία όσο κυρίως από τι θα μπορούσαμε να κάνουμε πέρα από τη συμφωνία”. Ενώ εξέφρασε την διαφωνία του με τις απόψεις που είχε διατυπώσει νωρίτερα ο Νίκος Φίλης δηλώνοντας πως “Αυτή τη στιγμή γίνονται […]

tzanakopoylos_15

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος  μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε “Δεν θα κριθούμε τόσο από τη συμφωνία όσο κυρίως από τι θα μπορούσαμε να κάνουμε πέρα από τη συμφωνία”.

Ενώ εξέφρασε την διαφωνία του με τις απόψεις που είχε διατυπώσει νωρίτερα ο Νίκος Φίλης δηλώνοντας πως “Αυτή τη στιγμή γίνονται δειλά βήματα αμφισβήτησης του ευρωπαϊκού μοντέλου από την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, αλλά τέτοιες εξελίξεις δεν βλέπουμε στην Ελλάδα. Είναι ακριβώς για αυτό το λόγο που βεβαίως μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά ανοίγματα, όμως αυτά πρέπει να έχουν και έρεισμα στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένο να ακολουθήσει την τάση της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας”.

Περαιτέρω επεσήμανε “Υπάρχει αντισυστημικό ρεύμα και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να το εκφράσει. Τα ανοίγματα αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν ευνοούν αυτή την στρατηγική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει την αμφισβήτηση και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις