Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ντομπρόβσκις : Να κλείσει η αξιολόγηση-Δεν είναι η στιγμή για οικονομική αστάθεια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντομπρόβσκις : Να κλείσει η αξιολόγηση-Δεν είναι η στιγμή για οικονομική αστάθεια

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Welt αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Ειδικότερα σημείωσε “Δεν είναι η ώρα να επιστρέψουμε στην οικονομική αστάθεια.Πρέπει να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις του προγράμματος που αποσκοπούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και να δοθεί στους Έλληνες η […]

ντο

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Welt αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ειδικότερα σημείωσε “Δεν είναι η ώρα να επιστρέψουμε στην οικονομική αστάθεια.Πρέπει να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις του προγράμματος που αποσκοπούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και να δοθεί στους Έλληνες η ελπίδα ενός σταθερού και ασφαλούς μέλλοντος”.

Επιπρόσθετα επεσήμανε πως η Ελλάδα και οι δανειστές της πρέπει σύντομα να βρουν ένα κοινό τόπο στις αντικρουόμενες απόψεις, ώστε να κλείσει η αξιολόγηση και να λάβει η χώρα την χρηματοδότηση που χρειάζεται προκειμένου να αποφευχθεί ένα ντόμινο οικονομικής αστάθειας στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις