Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / George Michael: Στη δημοσιότητα η συνομιλία του συντρόφου του με την “Άμεση Βοήθεια”
LIFESTYLE

George Michael: Στη δημοσιότητα η συνομιλία του συντρόφου του με την “Άμεση Βοήθεια”

Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο σύντροφος του George Michael να μιλάει αναστατωμένος με τους νοσηλευτές, έδωσε στη δημοσιότητα η Mirror. Ο Fadi Fawaz, τρομαγμένος λέει στο προσωπικό πως ο τραγουδιστής είναι «μπλε» και «παγωμένος», ενώ η ανάψηση που προσπαθούσε να του κάνει δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. «Είναι ο George Michael και πιστεύω […]

EXCLUSIVE: George Michael seen out and about with his boyfriend, Fadi Fawaz in Zurich, Switzerland. (Picture taken:04/07/2015) Pictured: Fadi Fawaz and George Michael Ref: SPL1069923 120715 EXCLUSIVE Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο σύντροφος του George Michael να μιλάει αναστατωμένος με τους νοσηλευτές, έδωσε στη δημοσιότητα η Mirror.

Ο Fadi Fawaz, τρομαγμένος λέει στο προσωπικό πως ο τραγουδιστής είναι «μπλε» και «παγωμένος», ενώ η ανάψηση που προσπαθούσε να του κάνει δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

«Είναι ο George Michael και πιστεύω είναι νεκρός. Δεν αναπνέει».

Εντωμεταξύ σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, η κηδεία δεν έχει γίνει ακόμη και σύμφωνα με το Page Six, δεν θα γίνει αν δεν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

«Σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να πάρουν περίπου οκτώ εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω οπότε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα τα έχουμε προς το τέλος του μήνα», γράφει η εφημερίδα Sun, που προβλέπει πως η κηδεία θα γίνει μέσα στον Μάρτη.
Το άψυχο σώμα του τραγουδιστή, εντόπισε ο σύντροφος του Fadi Fawaz στο σπίτι του εκλιπόντος στην Αγγλία.

Οι Αρχές ανέκριναν τον Fawaz, όμως δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του.

μ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις