Μεξικό: Οργανωμένη επίθεση στρατού στο πιο επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Οργανωμένη επίθεση στρατού στο πιο επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Σχεδόν καθημερινά οι Αρχές στο Μεξικό, κυνηγούν εμπόρους ναρκωτικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται η παρέμβαση του στρατού. Αυτή τη φορά, οι πεζοναύτες πραγματοποίησαν σκληρή και οργανωμένη επίθεση στον πιο επικίνδυνο αρχηγό καρτέλ, τον Juan Francisco Patron Sanchez. Ο εγκληματίας, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο H2, ήταν αρχηγός του καρτέλ ναρκωτικών Beltran Leyva, που […]

11.02.2017 | 11:55

 

Σχεδόν καθημερινά οι Αρχές στο Μεξικό, κυνηγούν εμπόρους ναρκωτικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται η παρέμβαση του στρατού.

Αυτή τη φορά, οι πεζοναύτες πραγματοποίησαν σκληρή και οργανωμένη επίθεση στον πιο επικίνδυνο αρχηγό καρτέλ, τον Juan Francisco Patron Sanchez.

Ο εγκληματίας, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο H2, ήταν αρχηγός του καρτέλ ναρκωτικών Beltran Leyva, που στεγαζόταν σε κτίριο της περιοχής Tepic.

Οι Αρχές τον κυνηγούν από το 2011, όταν έγινε η σφαγή στο μπαρ Antares όπου ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε αποκριάτικο πάρτι και σκότωσαν δεκάδες ανθρώπους.

Ο H2, που ήταν ένας από τους υπεύθυνους της σφαγής, έπεσε νεκρός από τις δυνάμεις του στρατού, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών.

Exit mobile version