Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Maxime Waters: “Δεν τον σέβομαι, είναι γελοίος”- Ποια είναι η γυναίκα που πρέπει να “φοβάται” ο Τραμπ (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Maxime Waters: “Δεν τον σέβομαι, είναι γελοίος”- Ποια είναι η γυναίκα που πρέπει να “φοβάται” ο Τραμπ (vid)

Αν κάποια θα έπρεπε να παίρνει στα σοβαρά ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι η Μaxime Waters, μια γυναίκα με πολύ βαρύ βιογραφικό και καριέρα από αυτές που α ζήλευαν πολύ. «Είναι ο πιο εξωφρενικός και γελοίος πρόεδρος που είχε ποτέ αυτή η χώρα», λέει μεταξύ άλλων η 78χρονη γυναίκα, που έχει συνεργαστεί με 5 […]

main-image-maxine-waters

Αν κάποια θα έπρεπε να παίρνει στα σοβαρά ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι η Μaxime Waters, μια γυναίκα με πολύ βαρύ βιογραφικό και καριέρα από αυτές που α ζήλευαν πολύ.

«Είναι ο πιο εξωφρενικός και γελοίος πρόεδρος που είχε ποτέ αυτή η χώρα», λέει μεταξύ άλλων η 78χρονη γυναίκα, που έχει συνεργαστεί με 5 προέδρους στην θητεία της στον Λευκό Οίκο.

Δεν τον φοβάται, μιλά ανοιχτά και με πολύ σκληρή γλώσσα, τονίζοντας μάλιστα πως δεν δείχνει κανέναν σεβασμό για το πρόσωπο του.

Η Maxine Waters, είναι μία από τις 19 μαύρες γυναίκες που διατηρούν θέση στο Κογκρέσο και αποτελεί φανατικό εχθρό του Τραμπ και αγαπημένο πρόσωπο των Αμερικανών.

Αγαπά τα social media και οι ατάκες της για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, γίνονται σχεδόν πάντα trending topic στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις