Δεν θα είναι στα περίπτερα αύριο η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”

ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα είναι στα περίπτερα αύριο η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μετά την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού του ΔΟΛ, η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, δεν θα βγει αύριο στα περίπτερα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, το μεσημέρι της Παρασκευής ζητήθηκε από το Πρωτοδικείο η ανάκληση της προσωρινής διαταγής, ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί χαρτί, αλλά και […]

11.02.2017 | 11:41

Μετά την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου σχετικά με το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού του ΔΟΛ, η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, δεν θα βγει αύριο στα περίπτερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, το μεσημέρι της Παρασκευής ζητήθηκε από το Πρωτοδικείο η ανάκληση της προσωρινής διαταγής, ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί χαρτί, αλλά και οι εργαζόμενοι να πάρουν κάποια από τα δεδουλευμένα τους.

Η αρνητική απόφαση των Πρωτοδικών, οδηγεί σε «χρηματική ασφυξία», με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η κυκλοφορία της εφημερίδας.

Βέβαια, υπάρχει μια αισιοδοξία για την απόφαση της Δευτέρας, καθώς οι τράπεζες παραδέχονται πως το λουκέτο στον Οργανισμό, επιβαρύνει και τις ίδιες.
 

Exit mobile version