Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδή υπουργός: “Οι βιαστές θα κρεμιούνται ανάποδα και θα ρίχνουμε τσίλι στις πληγές τους”
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδή υπουργός: “Οι βιαστές θα κρεμιούνται ανάποδα και θα ρίχνουμε τσίλι στις πληγές τους”

Μια αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα έκανε μία Ινδή υπουργός κατά τη διάρκεια περιοδείας, σχετικά με το θέμα της τιμωρίας των βιαστών. Η Ούμα Μπχάρτι παραδέχτηκε δημόσια πως έδωσε εντολή στις Αρχές να βασανίζουν τους βιαστές με φρικτό τρόπο, προκαλώντας τους να ικετεύουν για τη ζωή τους. Μάλιστα οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα βιασμού, παρακολουθούσαν […]

ImageHandler

Μια αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα έκανε μία Ινδή υπουργός κατά τη διάρκεια περιοδείας, σχετικά με το θέμα της τιμωρίας των βιαστών.

Η Ούμα Μπχάρτι παραδέχτηκε δημόσια πως έδωσε εντολή στις Αρχές να βασανίζουν τους βιαστές με φρικτό τρόπο, προκαλώντας τους να ικετεύουν για τη ζωή τους. Μάλιστα οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα βιασμού, παρακολουθούσαν την τιμωρία των δραστών, που ήταν κρεμασμένοι ανάποδα, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ανατριχιαστικά βασανιστήρια.

«Οι βιαστές θα πρέπει να βασανίζονται μπροστά στα θύματά τους, έως ότου να παρακαλούν για συγχώρεση», είπε η Ινδή υπουργός σύμφωνα με το BBC.

«Οι βιαστές θα πρέπει να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου βγει το δέρμα τους. Και θα πρέπει να βάζουν αλάτι και τσίλι στις πληγές τους μέχρι να ουρλιάζουν από τους πόνους. Οι μητέρες και οι κόρες τους θα πρέπει να παρακολουθούν τα βασανιστήρια», συμπλήρωσε.

Η Μπχάρτι αναφέρθηκε και στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού μιας μητέρας και της κόρης της πέρσι το καλοκαίρι, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως απέτυχε να χειριστεί το θέμα όπως έπρεπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις