Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ουρανία Μιχαλολιάκου σε Συνατσάκη: «Είμαι Ελληνίδα, στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία” (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Ουρανία Μιχαλολιάκου σε Συνατσάκη: «Είμαι Ελληνίδα, στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία” (video)

Το video της Μαίρης Συνατσάκη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Η Σαμπρίνα αντέδρασε με αναρτήσεις της στο facebook, ενώ η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν πιο «άμεση», με ένα δικό της video. «Είμαι Ελληνίδα, είμαι στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ουρανία Μιχαλολιάκου. «Πώς είναι δυνατόν σε μία χρονική στιγμή που έχουμε Αλβανούς […]

100-735x435

Το video της Μαίρης Συνατσάκη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Η Σαμπρίνα αντέδρασε με αναρτήσεις της στο facebook, ενώ η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν πιο «άμεση», με ένα δικό της video.

«Είμαι Ελληνίδα, είμαι στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

«Πώς είναι δυνατόν σε μία χρονική στιγμή που έχουμε Αλβανούς φαντάρους να κάνουν τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας μιλώντας για αλβανικό εθνικισμό να βγαίνει ένα βίντεο με τίτλο: “Είμαι Αλβανίδα”. Από ό,τι φαίνεται πουλάει περισσότερο από το είμαι “Ελληνίδα”.

«Οι κακοί είναι πάντα οι Έλληνες, αυτό βολεύει. Ποια είναι η αδικία, εν τέλει ποιος αδικεί;»

«Είστε οι ίδιοι οι οποίοι κλείνετε τα μάτια σας στον αλβανικό εθνικισμό, στον αραβικό εθνικισμό, είστε οι ίδιοι που για όλα κατηγορείτε τους Έλληνες. Αυτό λέγεται υποκρισία. Δεν λέγεται ανθρωπισμός». «Γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πώς αυτό που κάνετε είναι κατάφωρος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Λέτε πως ο πόλεμος έχει να κάνει μόνο με μίσος και κακία. Κάποιος που θυσιάζει τη ζωή του για την οικογένεια που αγαπάει είναι κακός άνθρωπος;»

Και συνεχίζει: «Και είναι 2017 και δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι οι ελληνικές οικογένειες να τρώνε από τους κάδους. Ελληνικές οικογένειες να ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ. Δεν είναι την ίδια ευαισθησία και τα ίδια βίντεο για τις αυτοκτονίες λόγω μνημονίου τα τελευταία 7 χρόνια».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις