Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανικός στην Καλαμάτα: Φοιτήτρια σε αμόκ, έκλεψε αυτοκίνητο και σκόρπισε τον τρόμο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στην Καλαμάτα: Φοιτήτρια σε αμόκ, έκλεψε αυτοκίνητο και σκόρπισε τον τρόμο (vid)

Τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές, από την «ανώμαλη» πορεία μιας 22χρονης φοιτήτριας, το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα. Η νεαρή, ξεκινώντας από τη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου και έκατσε στη θέση του συνοδηγού. Σοκαρισμένος ο οδηγός της ζήτησε να κατέβει, κι όταν πήγε να την βγάλει […]

3333_627_355

Τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές, από την «ανώμαλη» πορεία μιας 22χρονης φοιτήτριας, το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα.

Η νεαρή, ξεκινώντας από τη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου και έκατσε στη θέση του συνοδηγού.

Σοκαρισμένος ο οδηγός της ζήτησε να κατέβει, κι όταν πήγε να την βγάλει έξω από την άλλη πόρτα εκείνη, έκλεισε τις ασφάλειες, κάθισε στην θέση του οδηγού και σε κατάσταση αμόκ ξεκίνησε μια τρελή κούρσα.

Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη χτύπησε τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχει βγήκε στην Αριστομένους. Αμέσως ανέβηκε στον ποδηλατόδρομο και κατέβηκε ξανά στον δρόμο, όμως δεν χωρούσε από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην Αριστομένους.

Με προσπέραση από τα δεξιά, πήρε σβάρνα τις βέργες και τα προστατευτικά πλαστικά καταστρέφοντας τα πάντα και συνέχισε απτόητη.

Περνώντας τη Βασ. Κωνσταντίνου χτύπησε ακόμη πολλά αυτοκίνητα, ακόμη και ένα που ήταν εν κινήσει. Όταν παρακάτω σφήνωσε σε ένα όχημα, σταμάτησε αναγκαστικά, με τα χειρότερα να μην έχουν συμβεί από θαύμα.

Ένας άντρας της αστυνομίας που φορούσε τα πολιτικά, πλησίασε στο σημείο και η 22χρονη του επιτέθηκε ρίχνοντας του μπουνιά.

Η φοιτήτρια συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις