Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ για Τσίπρα: Πρωθυπουργός του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ για Τσίπρα: Πρωθυπουργός του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής

Η αξιωματική αντιπολίτευση αντέδρασε με έντονο τρόπο στην ομιλία του πρωθυπουργού στην βουλή για την διαφθορά , όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Siemens συνδέοντας με αυτή, τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη . Σε σκληρή ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής, ενώ αναφέρεται παράλληλα […]

νδ

Η αξιωματική αντιπολίτευση αντέδρασε με έντονο τρόπο στην ομιλία του πρωθυπουργού στην βουλή για την διαφθορά , όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Siemens συνδέοντας με αυτή, τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη .

Σε σκληρή ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής, ενώ αναφέρεται παράλληλα σε  «μυστικές συναντήσεις και συναλλαγές με επιχειρηματίες, επιλεκτικές αναθέσεις έργων σε κολλητούς, χαριστικά δάνεια από την Τράπεζα Αττικής, και άλλα πολλά».

Ενώ περαιτέρω σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος πως, «την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η οικονομία είναι βαλτωμένη, η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδα, ο κ.Τσίπρας συνεχίζει τη λασπολογία και τη συκοφαντία»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας :

«Μέσα σε δύο χρόνια, ο κ. Τσίπρας έχει κατοχυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο πρωθυπουργός του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής. Μυστικές συναντήσεις και συναλλαγές με επιχειρηματίες, επιλεκτικές αναθέσεις έργων σε κολλητούς, χαριστικά δάνεια από την Τράπεζα Αττικής, και άλλα πολλά.

Την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η οικονομία είναι βαλτωμένη, η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τη λασπολογία και τη συκοφαντία.

Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο. Θα μείνει μόνος του, απομονωμένος από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα έχει επειγόντως ανάγκη από ενότητα των Ελλήνων και από ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην κοινωνία.

Αυτά είναι που εγγυάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις